Weekend-ul trecut i-a prins pe candidații care aspiră la postul de președinte al CAS Neamț cu burta pe carte. Mâine, începând cu ora 10, se va desfășura examenul scris. Concurența este de 2 pe un loc, în condițiile în care au trecut de „proba dosarelor”, medicul Magda Spînoiu, interimar al CAS Neamț și juristul Radu Eugen Firăstrău.

Examenul nu se anunță unul ușor, mai ales că bibliografia pe care candidații au avut-o de parcurs este una încărcată. Cea de-a doua probă, și ultima, constă într-un interviu, care va avea loc în termen de 5 zile lucrătoare de la susţinerea probei scrise.

CAS-Magda-Spanoiu

La începutul lunii octombrie, Magda Spînoiu a aflat că CNAS a scos la concurs postul de președinte-director general al CAS Neamț, post pe care îl ocupă din 2012, după revocarea din funcție a lui Valerică Frăţilă.

La începutul acestui an CNAS a mai scos odată la concurs postul de președinte, dar unicul candidat, Eugen Truță a luat „nota” 1 (n.r. – a obținut 10 puncte, din 100), fapt pentru care Magda Spînoiu a rămas în continuare pe post. (M.T.)