reclama autocenter

O explozie urmată de incendiu s-a produs, miercuri, 15 noiembrie, la ora 10:05, într-un bloc din Moineşti. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău a fost anunţat telefonic, prin 112, iar la locul intervenţiei s-au deplasat militarii Detaşamentului de Pompieri Moinești, cu două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă.

“Salvatorii au evacuat 6 persoane din imobil, alte 3 persoane s-au autoevacuat. Incendiul a fost lichidat la ora 10:18. În urma incendiului au rezultat 3 victime: un bărbat, în vârstă de 66 de ani, cu arsuri pe suprafața corpului de aproximativ 10%, o femeie, în vârstă de 63 de ani, cu arsuri pe suprafața corpului de aproximativ 30% și un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care a refuzat transportul la spital. Cele două persoane rănite au fost preluate de echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Bacău și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Cadrul Spitalului Municipal de Urgență Moinești”, precizează ISU Bacău, pe pagina proprie de Facebook.

La fața locului s-a deplasat și o comisie din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții, care a constatat că structura de rezistență a imobilului nu a fost afectată. Pompierii militari efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest eveniment. (ZCH NEWS; FOTO: ISU Bacău Facebook)

Articolul precedentȘase firme au dat 200.000 lei pe munca la negru
Articolul următorAfaceriști necurați cu lemn arși la buzunar cu 60.000 de lei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.