O femeie de 37 de ani, din Târgu Neamț, a făcut o ofertă irezistibilă unei doamne de 60 de ani: că-i vinde o garsonieră cu doar 5.000 euro. Condiția era să dea rapid un avans de 2500 de euro. Banii i-a dat rapid, după care a avut surpriza că nu i se mai răspunde la telefon. Atunci și-a dat seama că a fost trasă pe sfoară și păgubita a reclamat la poliție.

Tânăra a fost identificată ieri și reținută de polițiștii din Târgu Neamț. „În urma cercetărilor efectuate, au rezultat indicii că, în perioada 4 – 17 februarie 2021, persoana în cauză ar fi indus în eroare și prejudiciat o femeie de 60 de ani, sub pretextul achiziționării unei garsoniere din oraşul Târgu Neamţ, cu suma de 5.000 de euro, care ar fi fost promisă spre vânzare. În acest sens, persoana vătămată i-ar fi înmânat o sumă de bani, prejudiciul rezultat în urma săvârşirii acestei infracţiuni fiind de 2.500 de euro. În baza probatoriului administrat, femeia în cauză a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Femeia bănuită de înșelăciune va fi prezentată astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamţ, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

C.I.

Articolul precedentÎncă 110 nemțeni testați pozitiv la coronavirus
Articolul următorPrefectul Lazăr a rostit jurământul pentru a treia oară