Miercuri, 3 martie, după amiază, la sediul Prefecturii Neamț a avut loc ceremonia de depunere a jurământului în cadrul unei videoconferințe cu prefecții. Pentru avocatul George Lazăr, aceasta este cea de-a treia oară când rostește jurământul, prima oară a fost în 2013, la prima sa investitură pe această funcție. Singura mare diferență este aceea că, de această dată prin modificările aduse Codului Administrativ, prefectul este demnitar public, nu funcționar public ca până acum, ceea ce înseamnă că George Lazăr poate rămâne în continuare membru al PNL, partid care l-a promovat și al cărui prim vicepreședinte era la Neamț.

În cadrul aceleași ceremonii au jurat că vor apăra interesele cetățeanului și cei doi subprefecți, Ioan Meraru și Florin Zaharia.

„Îi mulțumesc pentru colaborare domnului subprefect Doru Ungureanu. Îi felicit pentru numire pe actualii subprefecți, sunt convins că vom face o echipă bună cu restul colegilor din cadrul instituției. Îmi exprim încrederea că noii subprefecți vor contribui cu eficiență la activitatea instituțională și își vor valorifica pregătirea și experința profesională în realizarea atribuțiilor dumnealor.”, a declarat prefectul George Lazăr.

Numirile celor trei au fost aprobate prin hotărâre de guvern în ședința de ieri a executivului central.

A. Croitoru

Articolul precedentEscrocherie cu metoda ”Garsoniera” la Târgu Neamț
Articolul următorPrimăria Piatra Neamț angajează: „Căutăm noi colegi dornici să se implice în dezvoltarea orașului!”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.