reclama autocenter

Astăzi, 4 martie, autoritățile raportează teste pozitive la încă 110 persoane din județul Neamț și o rată de infectare care a urcat până la 1,3 la mie. Reamintim că de la finele lunii februarie se ia în calcul și se raportează zilnic și numărul persoanelor confirmate Covid din focare.

În municipiul Piatra-Neamț incidența a urcat ușor, până la valoarea de 2,27 la mie, față de 2,14 ieri. Creșteri se mai înregistrează în comunele Negrești, care a ajuns la 4,43 la mie (față de 2,77 ieri) și Bîra care se apropie de 3 la mie (ieri rata era de 2 la mie). Mai multe cazuri noi sunt și în orașul Bicaz (rată de 2,78 la mie astăzi) și în municipiul Roman (2,57 astăzi) față de cifrele de ieri. Datele furnizate de Prefectură astăzi sunt următoarele:

rata 4mar prefectura

La nivel național au fosr raportate 4.271 de cazuri noi din 35.949 de teste rapide și PCR. În spitalele din țară sunt internați 9.035 de pacienți pozitivi, dintre care 1.070 sunt în secțiile ATI. Au fost raportate 98 decese la pacienți spitalizați, dintre care doar patru nu mai aveau și alte boli, potrivit Grupului de Comunicare Strategică .

C.I.

Articolul precedentCorupție la Anticorupție cu Protecție Internă
Articolul următorEscrocherie cu metoda ”Garsoniera” la Târgu Neamț