reclama autocenter

epoca apa serv cub

Conducerea de la Apa Serv pare a se fi săturat de cei care îi arată cu degetul că dau oamenilor apa venită de la Cel de Sus prea scump. Așa că au plantat în fața sediului un cub transparent, pe care l-au umplut cu 500 de sticle de doi litri. APĂ POTABILĂ, scrie pe cub, deşi sticlele par a fi goale! Iar dedesubt, 1 METRU CUB (1.000 Litri) = 4,41 LEI. Aşa ca să priceapă şi cei nepricepuţi în treburi… acvatice.

Articolul precedentComplexul Muzeal Neamț, tăiat la funcții
Articolul următorBacalaureat – Contestaţiile au mai adus un 10

6 COMENTARII

  1. Asa vom putea calcula fiecare, acasa, cat ne costa H2O – ul, eventual cu picioarele intr-un lighean cu apa rece, daca-l avem.

    Conducerea de la Apa Serv are mai mult umor decat Adrian Severin, cel speriat candva de prezenta hidrogenului in apa…

  2. Asta e chiar nesimtire!Vor sa spuna ca apa pe care ne-o furnizeaza la robinet si la cacastoare e de calitatea apei imbunteliate si la pret de 500 de ori mai mic?!Sa bea d-l Dughir &comp numai apa de la Apa Serv!!

  3. in roman s-au facut debransari la apa inca din luna februarie , nu am, avut posibilitatea sa platesc o restanta , nu foarte mare … Inainte de revolutie mai gaseai cate o cismea , o fantanta , ceva .. acu e greu … imi venea in minte sa iau apa direct de la Siret sau din Moldova , pana la urma , am gasit o fantana in apropiere de unde care 200 – 300 l de apa la cateva zile …Asta e , nu sunt locuri de munca si e greu , dar nu disperam , lucram cu ziua , si ne ducem viata asa cum putem ..
    Am vazut la tv , pe Antena 3 , B1 si alte programe scandalul de la buletine , evidenta populatiei Roman , unde oamenii isi rup hainele sa prinda un bilet de ordine , v-as ruga pe cei de la redactia ceahlaul sa faceti o mica ancheta si vedeti cate magarii se fac la evidenta populatiei roman , patronate de dl primar.
    Acolo se gasesc toate neamurile primarului , unii adusi de la ajofm , altii de la alte institutii unde au avut probleme, .. LA EVIDENTA POPULATIEI SPAGA ESTE LA ORDINEA ZILEI , PENTRU UN NUMAR DE ORDINE SE PLATESC BANI GREI , IAR DL LEOREANU MIMEAZA CA FACE CEVA SA DEBLOCHEZE SITUATIA …

  4. cei de la apa serv fac misto de cei ce sunt racordati la sursele de apa ale d-lor, cica 1000 litri costa 4,41lei dar fara tva , la care se adauga tot cam 4,4 lei si evacuarea la canal intra-n casa 10 mc cubi , ies tot atata , deci pretul este dublu plus tva !!!

Comments are closed.