Ieri, a avut loc proba scrisă a examenului pentru ocuparea postului de președinte al CAS Neamț. Candidații au fost nevoiți să aștepte o oră în plus până la începerea examenului. Deși proba a fost anunțată la ora 10, candidații au putut să se apuce de scris abia la ora 11. Medicul Magda Spînoiu s-a arătat încrezătoare, chiar dacă proba de foc s-a întins pe trei ore.
Au fost cinci subiecte, care nu mi s-au părut extrem de dificile. Au fost și subiecte neașteptate, dar care au făcut parte din programă. Examenul s-a încheiat la ora 14. Rezultatele ne vor fi comunicate în termen de cinci zile”, a declarat dr. Magda Spînoiu, interimar al CAS Neamț.

cjas neamt
Cel de-al doilea candidat, Radu Eugen Firăstrău nu a dorit să vorbească despre examen. „Nu comentez nimic. Până la aflarea rezultatelor nu doresc să dau nicio declarație referitoare la concurs”, a spus Firăstrău. Cea de-a doua probă, și ultima, constă într-un interviu, care va avea loc în termen de cinci zile lucrătoare de la susţinerea probei scrise. Pentru a ajunge la interviu, candidații trebuie să obțină minimum 70 de puncte din 100. (M. TEODOROF)