În ziua de 23 martie va avea loc etapa locală a concursului anul „Alege. Este dreptul tău!” pentru elevii școlilor din Neamț. Faza județeană este stabilită pentru 30 martie și naționala va avea loc în luna iunie, anunță Comisariatul pentru protecția Consumatorilor Neamț.

Elevii nemțeni, în concurs pe drepturile consumatorilor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiElevii vor concura pe trei teme: una, axată pe informarea completă, corectă și precisă a consumatorilor, a doua este realizarea unui eseu despre cum se citește eticheta unui produs și ultima este realizarea unui desen cu eticheta corectă a unui produs alimentar.

Elevii nemțeni, în concurs pe drepturile consumatorilor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO campanie de informare a avut loc în Piatra Neamț, în ziua de 15 martie, când comisarii CJPC Neamț au marcat Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor. Funcționarii au împărțit pliante și au discutat cu pietrenii aflați în zona gării-autogării, a unui mall, dar și la Liceul Tehnologic Economico-Administrativ.

Elevii nemțeni, în concurs pe drepturile consumatorilor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO acțiune de informare va avea loc în ziua de 19 martie la o clasă de la Liceul „Carol I” din Bicaz. (C.I.)

Articolul precedentJudețul turistic Neamț, locul 11 pe țară
Articolul următorPremianţii concursului “Florile Ceahlăului” 2019
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.