pietricica turism

Elevii clasei de actorie coordonate de Gina Gulai au obţinut două premii I la Festivalul de Teatru “Gong” de la Roman. Locul întâi la secţiunea individual monolog a revenit Ilincăi Tapalaga, iar la secţiunea individual fabulă a triumfat Mihael-Viorel Ignatovici-Lazăr.

“Prestaţia lor artistică a fost încununată de succes, răsplătită cu multe aplauze, iar din partea juriului cu binemeritatul premiu întâi. Sunt tare mândră de ei şi mă bucur de finalitatea şi răsplata muncii lor. Au muncit, au perseverat, şi iată că rezultatele se văd. Mulţumesc atât copiilor, cât şi părinţilor pentru munca noastră în echipă. Ceea ce eu am lucrat la cursuri, părinţii şi copiii au înţeles că trebuie să ducă mai departe. Un mare bravo şi cât mai multe premii înainte”, a declarat actriţa Teatrului Tineretului Gina Gulai, coordonatoarea clasei de actorie a Clubului de copii “Artis” Piatra Neamţ.

Festivalul de teatru “Gong”, ajuns la a treia ediţie, a fost organizat, în perioada 5-7 aprile, de Colegiul Naţional “Roman Vodă”, în parteneriat cu Asociaţia cultural-artistica “Gong”, Asociaţia “Musatinii” şi Primăria municipiului Roman. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook)