Elevii clasei de actorie coordonate de Gina Gulai au obţinut două premii I la Festivalul de Teatru „Gong” de la Roman. Locul întâi la secţiunea individual monolog a revenit Ilincăi Tapalaga, iar la secţiunea individual fabulă a triumfat Mihael-Viorel Ignatovici-Lazăr.

Elevii actriţei Gina Gulai, două premii I la Festivalul “Gong” de la Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Prestaţia lor artistică a fost încununată de succes, răsplătită cu multe aplauze, iar din partea juriului cu binemeritatul premiu întâi. Sunt tare mândră de ei şi mă bucur de finalitatea şi răsplata muncii lor. Au muncit, au perseverat, şi iată că rezultatele se văd. Mulţumesc atât copiilor, cât şi părinţilor pentru munca noastră în echipă. Ceea ce eu am lucrat la cursuri, părinţii şi copiii au înţeles că trebuie să ducă mai departe. Un mare bravo şi cât mai multe premii înainte”, a declarat actriţa Teatrului Tineretului Gina Gulai, coordonatoarea clasei de actorie a Clubului de copii „Artis” Piatra Neamţ.

Elevii actriţei Gina Gulai, două premii I la Festivalul “Gong” de la Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informații Elevii actriţei Gina Gulai, două premii I la Festivalul “Gong” de la Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFestivalul de teatru “Gong”, ajuns la a treia ediţie, a fost organizat, în perioada 5-7 aprile, de Colegiul Naţional „Roman Vodă”, în parteneriat cu Asociaţia cultural-artistica „Gong”, Asociaţia „Musatinii” şi Primăria municipiului Roman. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook)

Articolul precedentL5A Din nou egalitate între Bravo şi Vulturul * Scoruri detaşate pentru Timişeşti, Dochia şi Urecheni
Articolul următorConsiliul Județean Neamț a început controlul la Spitalul de Urgență Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.