0:00

Nici nu s-a terminat bine ultimul control, cel al Direcției de Sănătate Publică Vaslui, și un nou corp de control a venit de astăzi, 8 aprilie, la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Neamț. De-această dată, Consiliul Județean (CJ) Neamț a dispus efectuarea unui audit la spital. Temele controlului sunt clare și urmăresc modul de administrare al spitalului: prin prisma banilor care intră și care ies din spital, pe de o parte, situația echipamentelor și aparaturii medicale, a consumurilor de orice natură, starea bunurilor aflate în gestiunea spitalului și, pe de altă parte, situația întreg personalului angajat raportat la schema aprobată și finanțată.

Consiliul Județean Neamț a început controlul la Spitalul de Urgență Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAcest control vine imediat după episodul cu demisia managerului Codruț Munteanu, de la finele săptămânii trecute. Revenit în activitate tot de astăzi, managerul spitalului consideră extrem de oportun acest nou control: „Acest audit verifică aspecte din două sectoare de activitate cu care, din păcate, nu avem un dialog pozitiv. Poate acesta este momentul 0, ca să știm de la ce pornim”, a declarat dr. Codruț Munteanu. Primele documente cerute de corpul de control sunt cele legate de bugetul spitalului și inventarele bunurilor. (C.I.)

Articolul precedentElevii actriţei Gina Gulai, două premii I la Festivalul “Gong” de la Roman
Articolul următorRecord de viteză în localitate-150 km/h, radarul a lăsat 84 de șoferi fără permis
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Am citit mai multe articole legate de spitalul judetean ,printre care si unul foarte elogios la adresa dr Presura.Imi permit sa i atrag atentia autorului articolului sa se documenteze mai bine sau ,sper ca vorbeste de alt cardiolog Presura si nu de cel ce a fost de garda pe 6 aprilie.
    Dr Presura la care ma refer ,chemat in UPU
    la un pacient ,il diagnosticheaza cu insuficienta cardiaca,ii da un tratament cel putin bizar pt.acest diagnostic si l trimite acasa in conditiile in care prezenta semne clare de decompesare.Il intreb public pe dl dr :de cand compensarea cardiaca se face la domiciliu ?
    Sper ca nu toti doctorii care au venit sau vor veni la Piatra sunt specialisti de prima clasa ca dr Presura (parca asa spuneati in articol).
    Sa auzim numai de bine !

Comentariile sunt închise.