Elevi nemțeni răsplătiți pentru voluntariat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa Liceul Tehnologic Economic-Administrativ din Piatra-Neamț, miercuri, 25 noiembrie, în prezența reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean, mai mulți elevi nemțeni au fost premiați pentru proiectele de voluntariat în care s-au implicat.

Inițiativa intitulată ”Ora de voluntariat” și demarată de Carpatcement a constat în desfăşurarea unei activități de voluntariat care să vină în folosul comunităţii.

La concurs s-au înscris 42 de proiecte, la care au participat 51 de profesori din 30 de școli și licee. Data limită a înscrierii proiectelor a fost 15 noiembrie. La eveniment au participat aproximativ 100 de elevi”, a spus Maria Ghiniță, inspector de specialitate din cadrul IȘJ Neamț.

Cei care au evaluat proiectele au ținut cont de originalitatea proiectului, impactul asupra comunității și a mediului înconjurător. Ocupanții primelor trei locuri au fost premiați cu tablete, următoarele 12 locuri fiind răsplătite cu mențiuni. Clasamentul câștigătorilor arată astfel:

Elevi nemțeni răsplătiți pentru voluntariat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLocul I – Liceul ”Carol I” din Bicaz, pentru un proiect care a constat în revopsirea marcajelor de pe traseul turistic Neagra-Dochia (Masivul Ceahlău);

Locul al II-lea – Școala Gimnazială ”Gheorghe Nicolau” Români, pentru un proiect în cadrul căruia elevii au confecționat și plasat în pădure căsuțe pentru păsări;

Locul al III-lea – Școala Gimnazială ”Episcop Melchisedec Ștefănescu” Gârcina, pentru un proiect în care creativitatea elevilor s-a dovedit utilă pentru reciclarea unor obiecte ce aveau ca „destinație” coșul de gunoi. (M. TEODOROF)

Articolul precedentComplicele lui Orlando, preluat de poliţişti din Londra
Articolul următorNinsori consistente în Bacău, Botoșani, Iași, Neamț și Suceava
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.