A trecut o săptămână şi jumătate de la startul campaniei electorale. Conform unui sondaj de opinie, candidatul ARD la Camera Deputaților, Elena Udrea va câștiga detașat alegerile de pe 9 decembrie, întrunind 56,75% din intențiile de vot. Conform aceluiași sondaj, candidatul USL, se află la mare distanță de Udrea, fiind preferat de doar 30,51% din alegători.

Cel mai probabil, scorul net favorabil Elenei Udrea se datorează proiectelor care au finalizate în Roman în ultimii ani cu sprijinul fostului ministru. Este vorba în primul rând, despre reabilitarea zonei Scuar Hotel şi a centrului istoric Ştefan cel Mare, dar şi reabilitarea şi modernizarea unor proiecte sociale, precum complexul de asistenţă Roman, a Căminului de bătrâni din municipiu sau a centrului social multifuncţional Episcop Melchisedec. La acestea se adaugă construcţia sălii de sport de la Colegiul Tehnic Miron Costin, dar şi a bazinului de înot din oraş, inaugurat de curând sau a centrului spa de la Hotel Roman. În plus, Udrea a ajutat, prin oferirea de granturi europene, 15 IMM-uri de la nivelul Municipiului Roman.

Romaşcanii s-au declarat suprinşi că Elena Udrea a făcut deja atât de multe pentru oraşul nostru şi s-au arătat încrezători că eforturile sale pentru Municipiul Roman nu se vor încheia aici.

«De curând m-am uitat la o emisiune şi l-am auzit pe dl. primar când enumera toate proiectele pe care le-a făcut pentru Roman împreună cu doamna Udrea. Nu mi-a venit să cred când am auzit că şi sala de sport de la liceul unde învaţă copilul meu a fost ridicată cu bani oferiţi de MDRT, dar şi centrul istoric a fost modernizat cu bani veniţi tot de la doamna Udrea. Cred că nu avea oraşul nostru atâţia bani pentru câte s-au făcut cu sprijinul doamnei Udrea. Sper să ne ajute în continuare şi după ce o să fie deputat de Roman», ne-a spus Violeta, 43 de ani, casnică.

«Nu ştiam că bazinul de înot a fost făcut cu bani pe care ni i-a acordat doamna Udrea. Si nu numai bazinul din câte am înţeles, dar şi reabilitarea centrului oraşului sau Casa Pâinii. Eu stau chiar în centrul oraşului şi totul arată mult mai frumos şi de-abia acum am înţeles ce era cu toate panourile acelea de la MDRT care sunt peste tot în oraş. Eu chiar o să o votez pe dna Udrea pentru că ne-a ajutat şi se înţelege bine cu domnul primar. Mai sunt multe de făcut în oraşul nostru, oricum şi sper să ne ajute şi în continuare», a spus Mircea, funcţionar, 38 de ani.

Fostul ministru, Elena Udrea a afirmat că proiectele pe care le-a desfăşurat în Roman sunt cea mai bună carte de vizită şi a adăugat că intenţionează să le continue împreună cu primarul municipiului nostru şi din funcţia de deputat de Roman.

«Proiectele pe care le-am desfăşurat pentru Roman împreună cu dl. primar consider că sunt cea mai bună carte de vizită a mea. Chiar recent am inaugurat locuinţele sociale din Aleea Revoluţiei care au fost realizate tot prin sprijinul MDRT, pe vremea când conduceam ministerul. Bucuria celor prezenţi atunci când le-au fost înmânate cheile nu poate fi comparată cu nimic. Am multe idei pe care doresc să le pun în aplicare împreună cu dl. Primar Leoreanu pentru primii ani de mandat de deputat de Roman şi intenţionez să le transform pe toate în realitate», a spus deputatul Elena Udrea.

Articolul precedent„Liceele trebuie lăsate să-și aleagă propria formă de admitere”
Articolul următorCelebra orchestră vieneză, la Piatra Neamţ