Efectul „Colectiv”: Steaua joacă cu FC Botoşani la… Cluj! Naţional Arena nu are autorizaţie de la pompieri!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPartida Steaua – FC Botoșani, programată, duminică, 7 noiembrie, în cadrul etapei a XVII-a a Ligii I la fotbal, se va disputa pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj, deoarece Arena Națională din Capitală nu deține avizul pentru securitate în caz de incendiu din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), au declarat, vineri, 6 noiembrie, pentru Agerpres, surse din cadrul grupării roș-albastre.

Meciul se va desfășura la Cluj la ora stabilită inițial, 20:30, conducerea clubului Steaua având deja acordul Ligii Profesioniste de Fotbal, organizatoarea competiției, precum și al grupării din Botoșani.

Oficialii steliști au fost nevoiți să caute un alt stadion după ce au aflat că Arena Națională nu are avizul pentru securitate în caz de incendiu și, în consecință, autoritățile nu vor permite ca stadionul inaugurat în urmă cu 4 ani să găzduiască partida în urma tragediei de la clubul „Colectiv”.

”M-a sunat Valeriu Argăseală (n.r. — președintele CA al FC Steaua) și m-a întrebat dacă avem certificat pentru incendiu, pentru că Arena Națională nu îl are. Noi l-am obținut, chiar acum vreo două luni a avut loc o inspecție. Așadar, m-a sunat Argăseală, m-a întrebat de aviz și dacă pot să joace în această etapă pe terenul nostru. I-am dat un răspuns afirmativ. Noi am mai ajutat Steaua, când a jucat cu Schalke, în Europa League”, a afirmat Iuliu Mureșan, preşedintele CFR Cluj. (ZCH NEWS)

Articolul precedentApa Serv: Se întrerupe apa la Piatra Neamţ
Articolul următorACTUALIZARE Veştile triste nu se mai opresc: bilanţul deceselor a ajuns la 41!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.