apa robinet 02Apa Serv începe în forţă săptămâna viitoare cu o nouă întrerupere a furnizării apei potabile.

Evenimentul va avea loc luni, 9 noiembrie, între orele 9 şi 12.

De data aceasta nu mai este vorba de oraşul Târgu Neamţ, un “client fidel” al întreruperilor de apă, ci chiar de reşedinţa de judeţ, municipiul Piatra Neamţ.

Motivele sunt lucrările de reparaţii, fiind afectate 6 străzi.

”Compania Judeţeană Apa Serv SA anunţă beneficiarii săi că, în vederea executării unor lucrări de reparaţii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de LUNI, 9.11.2015, între orele 09:00 – 12:00, în municipiul Piatra Neamţ, pe străzile: Hangului, Pepinierei, Poiana Teiului, Boboteni, Izvorul Alb, Audia (Liceul Pedagogic «Gheorghe Asachi» şi Fabrica de pâine «Lucia»). Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi mulţumim  pentru înţelegere tuturor utilizatorilor serviciilor de apă şi de canalizare afectaţi de întreruperea furnizării apei potabile”, se precizează în anunţul semnat de Ana Alina Petrariu, responsabilul de publicitate al Companiei Judeţene Apa Serv Neamţ. (ZCH NEWS)

Articolul precedentProfesoara care şi-a tranşat soţul, eliberată de tribunal
Articolul următorEfectul “Colectiv”: Steaua joacă cu FC Botoşani la… Cluj! Naţional Arena nu are autorizaţie de la pompieri!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.