Noi detalii legate de dubla crimă din Iaşi, din vila de lux situată în cartierul Roua pe strada Moara de vânt, în care au fost ucişi studentul marocan Jiynah Youssef şi iubita acestuia, Vanesa, vin din partea avocatei principalului suspect Ahmed Sami El Bourkadi.

În timp ce procurorul Mihaela Apostol, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, declară că Ahmed Sami El Bourkadi „nu a dorit să declare nimic în faţa procurorilor” şi că „datele şi detaliile din ancheta penală sunt confidenţiale şi nu pot fi făcute publice“, avocata suspectului, Raluca Mădălina Andrei face o serie de dezvăluiri.

„Clientul meu a dat o declaraţie parţială la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în legătură cu cele petrecute pe 8 decembrie în vila respectivă. El a declarat că ar mai fi fost doi tineri, de 25 – 26 de ani, de staturi diferite, care ar fi petrecut mai mult timp în grădina casei cu victima. Nu a precizat dacă aceştia au intrat şi în interior, dar erau prieteni ai victimei şi au plecat, la un moment dat, împreună cu acesta. Declaraţia clientului meu poate fi coroborată cu declaraţia dată de o vecină care susţinea că a văzut un tânăr cu o înălţime de 1,75 -1,95, cu constituţie astenică, cu părul lung, tuns castron, probabil ceea ce noi numim bob, care ar fi petrecut mai mult timp cu victima în seara respectivă. Potrivit clientului meu, cei doi tineri vorbeau parţial într-o română stricată şi mai mult în limba franceză“, a declarat avocata Raluca Andrei în exclusivitate pentru publicaţia noastră.

Ea a adăugat că anchetatorii ar fi găsit la faţa locului două rânduri de urme de pantofi, unele ce corespund cu încălţămintea lui Ahmed şi altele de la o pereche de pantofi Pull&Bear din care ar fi posibilă prelevarea de ADN.

Detalii despre caz puteţi găsi aici și aici.

Angela Croitoru

Sursă foto: Evenimentul Zilei

Articolul precedentIncendiu puternic la o gospodărie din Farcaşa
Articolul următorSpitalul Județean Neamț – pacienți cu Covid, focare în 3 secții
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.