0:00

Din ianuarie și până în decembrie 2015, nu mai puțin de 2.100 de nemțeni au depus cereri și plângeri la Consiliul Județean (CJ) Neamț. 230 au fost primiți în audiență de președintele legislativului, vicepreședinți sau secretarul județului, pentru a-și rezolva problemele.

Drumurile județene și Apa Serv, nemulțumirile nemțenilor în 2015, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCele mai multe plângeri, 200 la număr, au fost legate de compania Apa Serv, acestea venind atât din Piatra Neamț, cât și din Roman și Târgu Neamț – „unele rezolvate imediat, altele, care țin de managementul societății, se vor rezolva la finalizarea unor proiecte în derulare”, după cum este menționat în Informarea care sintetizează activitatea din 2015 a CJ Neamț.

Alți 51 de nemțeni s-au plâns de starea unor drumuri județene, cerând socoteală Consiliului Județean, ca administrator al căilor de acces rutier din Neamț. Pentru că oamenii au vrut să știe clar când și cum se vor repara respectivele drumuri, cei de la CJ Neamț s-au văzut nevoiți să explice „modul și datele când vor intra în reparații”, după cum este precizat în aceeași Informare.

Andreea AMARIEI

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentHumulești: O maşină a aprins o casă
Articolul următorPropunere pentru consilierii județeni: înființarea unui centru pentru minorii infractori
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.