0:00

Humulești: O maşină a aprins o casă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn incendiu de proporţii a avut loc, în dimineaţa de 23 februarie, în jurul orei 4, în Humuleşti, Târgu Neamţ. Pompierii au fost anunţaţi că ard două maşini, aflate într-o parcare exterioară acoperită din faţa unui imobil, iar flăcările s-au extins la balconul casei, iese fum din pod şi există pericol pentru o locuinţă vecină şi un service auto situate la mai puţin de 3 metri. Prin urmare la intervenţie au plecat un ofiţet şi 17 subofiţeri de la Detaşamentul Târgu Neamţ, cu 3 autospeciale.

Incendiul a fost lichidat după două ore”, a declarat lt. Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ. „Au ars cele două autoturisme – un Audi, în proporţie de 90%, şi un Daewoo Espero – în proporţie de 60%, astereala locuinţei pe o suprafaţă de 100 mp şi balconul, care avea 20 mp. S-a degradat învelitoarea din tablă a casei”.

După lichidarea incendiului, pompierii au stabilit că totul s-a întâmplat din cauza unui scurtcircuit produs la instalaţia electrică a autoturismului Audi. La o primă evaluare, pagubele au fost estimate la 35.000 de lei.

Cristina MIRCEA

Articolul precedentCutremur anunțat, în școli
Articolul următorDrumurile județene și Apa Serv, nemulțumirile nemțenilor în 2015
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.