0:00

Dragostea bat-o vina! Arestat pentru că s-a apropiat de fosta iubită, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat în vârstă de 33 de ani, se află în arest preventiv pentru 30 de zile pentru că s-a apropiat de locuinţa fostei sale iubite. Decizia a fost luată de către magistraţii romaşcani, duminică, 29 mai, pe numele acestuia existând un ordin de restricţie prin care nu avea voie să se apropie de femeie, de locuinţa sau de membrii familiei sale la o distanţă mai mică de 100 de metri. Cei doi aveau un trecut marcat de violenţe.

Sâmbătă, 28 mai, polițiștii romaşcani l-au surprins pe iubitul înflăcărat în apropierea locuinţei fostei concubine, încercând să intre în vorbă cu fiica acesteia, de 16 ani.

„Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în perioada 23 – 28 mai a.c., cel în cauză ar fi contactat-o telefonic pe fosta sa concubină, în vârstă de 44 de ani, din Roman, iar la data de 28 mai a.c. s-ar fi apropiat de fiica acesteia, în vârstă de 16 ani și de imobilul lor, încălcând astfel ordinul de protecție emis de Judecătoria Roman, prin care i s-a interzis apropierea la o distanță mai mică de 100 de metri de persoanele vătămate și locuința comună. De asemenea, polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, lovire și alte violențe și încălcarea ordinului de protecție, față de acesta fiind dispusă anterior măsura preventivă a controlului judiciar”, a precizat agent Georgiana Puşcaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Sâmbătă, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, iar a doua zi a fost dus în Centrul de reţinere şi arest de la Bacău.

Angela Croitoru

Articolul precedent470 de recenzori încep colectarea de date în Neamț
Articolul următorRaed Arafat ne pregătește pentru un scenariu dramatic: explozie urmată de scurgeri de gaze periculoase
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.