pietricica turism

Spitalul Judetean Piatra Neamt

Spitalul Județean Neamț rămâne deocamdată cu director medical, după ce în urmă cu aproximativ o lună de zile, acesta și-a exprimat intenția de a demisiona. Întors din concediu, dr. Alexandru Juncu, directorul medical, a precizat că până la acestă oră nu a luat o decizie.

„Este o perioadă mai încărcată. Aștept să vină managerul Spitalului, dr. Lazăr, din concediu. Încă nu am luat o decizie în privința plecării sau rămânerii mele în acest spital”, a precizat, dr. Juncu, directorul medical al SJN. Dr. Alexandru Juncu a fost numit director medical interimar în 2012 și a ocupat postul, cu atribuțiuni depline, după ce a fost admis la concursul pe care l-a susținut în 2013. (M. TEODOROF)

4 COMENTARII

  1. chestiunea cu plecarea doctorilor in occident sa lucreze e o aiureala.Nici un doctor de nivelil,varsta si pregatirea lui Juncu,.nu pleaca decat ca sa poata lucra pe perioada concediilor medicilor titulari din clinicile occidentale.Adica -i primesc pe post de rezerve!!dupa ce trece vara….le fac papucii inapoi in Romania.Generatia lui Juncu GREU SE ADAPTEAZA LA DISCIPLINA SI PROFESIONALISMUL DIN CLINICILE APUSENE…DUPA CE EI AICI SUNT DEJA OBISNUITIK CU TOTUL SI CU TOTUL ALTCEVA !!! OARE IN OCCIDENT..SPAGA SE IA CA LA NOI??

  2. TE ASIGUR CA SPAGA IN ITALIA SE IA SI CUM SI DOCTORI CA DL JUNCU VISEAZA ORI CE CLINICA OCCIDENTALA DAR IN ROMANIA CU TOATA MASCARADA POLITICA DACA NU FACI PARTE DIN SISTEMUL PSD ORI PLECI ORI DAI DEMISIA SI ASA SE FEACE SPATIUL LA UN PLAGIATOR PSDIST SI TREBURILE SE ALINIAZA CA IN COMUNISM CACI PROFESIONISTI CA JUNCU NU PREA INCAP IN ORGANIGRAMA PSD DACA NU AI DIPLOMA COPYPASTE.

  3. lA SA PLECE DL jUNCU SI O S A VEDETI CA IN JUMA DE AN E INAPOI.PUTE OCCIDENTU DE de-alde dl juncu care nu au ce face !!NICI ACOLO NU SUNT CAINI CU COLACI IN COADA,ASA CA Juncu nu a plecat ca stie el de ce! DACA NU PLEACA VARA CAND VA DA CONCEDII MEDICILOR TITULARI ..DIN TOAMNA E MAI GREU DE GASIT POST SI ACOLO.Poate cu 1500-2000 de euro gaseste…dar el are pretentii de 7000-8000. euro,nu??!!Studiati piata posturilor de medici si va convingeti ca din cei care pleaca din Romania ,nici 30% nu au salariile la care ei viseaza.MAXIM.3000 EURO SI POSTURI EXTREM DE NECONVENABILE RAPORTAT LA COSTUL VIETII DIN OCCIDENT!In italia sau Franta….3000 de euro inseamna in Romania 30 milioane.Dupa cate stiu Juncu ia 50-60 in perioadele bune cu tot cu garzi!.pentru un proram ff lejer fata e ce este in occident unde se munceste zi lumina la capul bolnavului.Asa ca usurel cu manipularea,,OCCIDENTU ARE NEVOIE DE DOCTORI DE 2000 DE EURO.,de nivel bun .iesiti din rezidentiat (si care accepta orice din cauza CA LE E FOAME…….).NU DE AIA SCUMPI cu pretentii si aere!Defapt aici in tara .cei ca juncu raportat la cat muncesc….castiga mai bine (adunand din toate sursele posibile), decat in occident !!

  4. Romania este mana cereasca pt doctorii cu luare de mina. Povestile acestea se aud din cand in cand si doar atunci cand sunt ei nemultumiti!! Hai sa fim seriosi sa sa vedem ce averi incomensurabile au facut doctorii din jusetul nostru si dupa mai vorghim!! Sunt medici care au uitat si cati bani au si pe unde ii mai au….saracutzii de ei! Au luat si iau si de pe vii si de pe mortii! Ma intreb ..cand vor lua de pe mortzii mamii lor de zapcii si de spagari fiinca si politie, procuratura si alte institutii le este frica de ei!! De ce? Bisturiul este in mana lor si ei fac diferenta dintre viata si moarte! In rest juramantul lui Hipocrate este doar o marota de care se prevaleaza viitorii spagari ai tarii!! Dak mai traia Ceausescu, puscariile erau pline cu astfel de specimene, ca sa nu spun altfel! Apropo cu plecatul in strainatate, aceste deziderate sunt fictiune literara, deoarece, in strainatate nu se bea la serviciu, nu il jumulesti pe asigurat, nu te prevalezi de malpraxis in fiecare zi etc! Au mai fost plecati medici din spital si de la ambulanta si au venit cu coada intre picioare in foarte scurt timp!!! Era sa uit si de aventurile amoroase cu distinse asistente prin diferite cabinete si incaperi ale unor medici mai in varsta, dar cu coada verde!

Comments are closed.