0:00

Două puncte fixe de recenzare în Municipiul Piatra-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPentru o mai bună organizare a Recensământului Populației și Locuințelor, aflat în ultima etapă, a fost înființat un punct fix de recenzare și la Direcția Regională de Statistică Neamț, pe lângă cel deschis la Primăria Municipiului Piatra-Neamț.

Persoanele care nu s-au recenzat până acum au posibilitatea să o facă până pe data de 17 iulie, la unul dintre cele două puncte fixe de recenzare din municipiul Piatra-Neamț:

  • la Primăria Piatra-Neamț, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 18:00, la ghișeul special înființat pentru recenzare de la Biroul de Relații cu Publicul (Camera 20);
  • la sediul Direcției Regionale de Statistică Neamț, de luni până vineri, între orele 08:00 – 18:00 (strada Lt. Drăghescu, nr. 7 – vizavi de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Neamț).

Pentru informaţii detaliate privind desfăşurarea Recensământului Populației și Locuințelor puteți consulta site-ul www.recensamantromania.ro.

Primăria Piatra Neamț

Articolul precedentPropunerea Primăriei Piatra Neamț: Grădina publică ”Nicu Albu”, un loc pentru comunitate, o legătură între trecut și viitor
Articolul următorDoi tineri au golit de motorină două utilaje agricole și l-au atacat pe proprietar
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.