0:00

Doi tineri au golit de motorină două utilaje agricole și l-au atacat pe proprietar, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCreșterea prețului la benzină și motorină transformă combustibilul într-o țintă mai atractivă pentru hoți.

În noaptea de miercuri spre joi, 6 spre 7 iulie, în jurul orei 1,30, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Oniceni, i-a surprins pe doi tineri în timp ce îi furau motorina din rezervorul unui utilaj. Normal, omul le-a cerut să plece. În replică, aceştia i-au dat cu spray iritant lacrimogen, l-au lovit cu pumnii şi i-au distrus roţile utilajului agricol, potrivit informaţiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

După care, suspecții şi-au continuat treaba, mutându-se cu bidoanele la rezervorul unui alt utilaj agricol pe care l-au golit de motorină, utilaj aflat în faţa curţii unui vecin al primei victime.

După ce i-au identificat, duminică, 10 iulie, poliţiştii i-au condus la audieri la Secţia de Poliţie Rurală Ion  Creangă.

În baza probatoriului administrat cei doi tineri, unul în vârstă de 22 de ani, celălalt de 17 ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru furt calificat, lovire sau alte violenţe şi distrugere.

A.C.

Articolul precedentDouă puncte fixe de recenzare în Municipiul Piatra-Neamț
Articolul următorPiatra-Neamț – ceremonie în deschiderea Olimpiadei Naționale „Tinerii dezbat”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.