0:00

Două persoane rănite într-o coliziune pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu din Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn seara zilei de 1 mai, în jurul orei 18:20, polițiștii de la Biroul Rutier Piatra-Neamț au fost alertați cu privire la un accident de circulație produs pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Neamț, incidentul s-a petrecut atunci când o femeie în vârstă de 37 de ani conducea un autoturism dinspre Bicaz spre Bacău. Se pare că aceasta ar fi efectuat o manevră fără a se asigura corespunzător la schimbarea benzii de deplasare, intrând în coliziune cu un alt autoturism parcat pe prima bandă.

În urma impactului, atât conducătoarea auto, cât și un pasager, un copil în vârstă de 7 ani, din aceeași mașină, au fost răniți.

Conform informațiilor oferite de autorități, conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămarea corporală din culpă”, potrivit IPJ Neamț.

Denisa POPA

Articolul precedentOfițerul anticorupție judecat pentru conducere fără permis a vrut să mute procesul de la Piatra Neamț
Articolul următorFoto. Vești bune: apa izvorului de lângă Mânăstirea Neamț este potabilă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.