0:00

Cazul ofițerului anticorupție trimis în judecată pentru că în repetate rânduri a ieșit cu mașina pe drumurile publice, deși avea permisul de conducere suspendat, a stârnit interesul opiniei publice. În aceste condiții polițistul a intenționat să mute dosarul de pe rolul Judecătoriei Piatra Neamț, la o altă instanță din țară. A fost depusă o cerere de strămutare la Curtea de Apel Bacău, dar după deliberări magistrații au respins solicitarea ca nefondată.

Ofițerul anticorupție judecat pentru conducere fără permis a vrut să mute procesul de la Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În temeiul art.74 alin.1 Cod procedură penală respinge, ca nefondată, cererea de strămutare a judecării formulată de inculpata Golodin Oana Geanina, domiciliată în (…), cu reşedinţa în (…), cu domiciliul ales pentru comunicarea actelor de procedură la Cabinet avocat Atanase Lucica, cu sediul în mun. Bucureşti, Calea Plevnei, nr.50, blocul B, sector 1, în cauza care formează obiectul dosarului penal cu nr. 2709/279/2024, cu dosar asociat corespunzător de cameră preliminară 2709/279/2024/a1, ambele ale Judecătoriei Piatra-Neamţ. În baza art.275 alin.2 Cod procedură penală, obligă inculpata la plata către stat a sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate pentru soluţionarea cererii. Fără cale de atac”, conform Curții de Apel Bacău.

Reamintim că ofițerul a fost reținut pentru 24 de ore la începutul lunii februarie după ce a sfidat procurorul de caz și nu a dat curs unei citații pentru a se prezenta la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț. În aceste condiții a fost emis un mandat de aducere și se pare că a fost găsit tot în trafic. Ulterior ofițerul a fost plasat sub control judiciar, măsura preventivă fiind revocată recent (amănunte aici și aici). (G.S.)

Articolul precedentMugur Cozmanciuc, deputat PNL: „Am votat pentru modificarea unor acte normative din domeniul apelor”
Articolul următorDouă persoane rănite într-o coliziune pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu din Piatra Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.