0:00

Două morți suspecte în Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii nemțeni au fost solicitați astăzi, 3 decembrie, în două cazuri de morți suspecte. În jurul orei 10:00, polițiștii din Bicaz au fost anunțați telefonic de către o femeie, din Hangu, care a descoperit corpul mamei sale, în albia pârâului Sasu.

Din primele informații pare că ar fi vorba despre un accident, femeia ar fi alunecat de pe marginea de beton și ar fi ajuns în apă.

Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Tot astăzi, în jurul orei 12:00, de această dată în Piatra-Neamț, pe dealul Cernegura, niște excursioniști au descoperit cadavrul unui bărbat.

“O echipă operativă de polițiști s-a deplasat la fața locului, pentru efectuarea cercetărilor, stabilind că aspectele semnalate se confirmă, identificând un bărbat, de 30 de ani, din județul Vaslui, pentru care, din nefericire, echipajul medical a pronunțat decesul.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, cauza exactă a decesului urmând a fi stabilită după efectuarea expertizei medico-legale”, a precizat inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

A.C.

Articolul precedentL4 Ultima rundă din acest an și în Seria Vest, campionatul se reia în primăvară
Articolul următorȘtire actualizată. FOTO. Ciocnire frontală pe drumul național lângă Poienari
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.