carlas dreams 02Polițiștii nemțeni au demarat cercetări referitoare la concertul Carla’s Dreams de la Piatra Neamţ.

Ei au anunțat, într-un comunicat de presă (nr. 248372 din 21 mai 2016) că ancheta vizează „săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale privind securitatea și sănătatea în muncă”.

Cercetările se derulează sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului Piatra-Neamț. Sâmbătă, 21 mai, au avut loc primele audieri.

Comunicatul IPJ Neamţ, integral:

„Urmare a evenimentului din seara zilei de 20.05.2016, ce a avut loc în incinta unui spaţiu comercial din municipiul Piatra Neamţ, poliţiştii nemţeni au demarat cercetări în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi  neluarea măsurilor legale privind securitatea şi sănătatea în muncă, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ.

Astfel, în cursul zilei de astăzi au avut loc primele audieri în dosar.

În cauză se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitatea a tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment şi dispunerea măsurilor legale ce se impun.

Menţionăm că, în timpul spectacolului de aseară, poliţiştii au venit în sprijinul colegilor de la Inspectoratul de Situaţii de Urgenţă pentru a ajuta la evacuarea persoanelor şi pentru a asigura zona”. (M. TEODOROF; M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook Carla’s Dreams)

Articolul precedentACTUALIZARE FOTOGRAFII Accident îngrozitor la Horia!
Articolul următorAccident mortal în oraşul Siret
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.