reclama autocenter

accident mortal 04Un bărbat, de 54 de ani, a decedat, la spital, după ce a fost implicat într-un grav accident rutier în oraşul Siret, relatează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Sâmbătă (21 mai) după-amiază (ora 16:33), pompierii militari din oraşul Siret, împreună cu un echipaj al Ambulanței Suceava, au intervenit la un accident de circulaţie, produs în cartierul Mănăstioara.

„Un autoturism a intrat în coliziune cu balustrada unui pod, după care a lovit cu partea laterală dreaptă un stâlp din beton, rupându-l. În urma accidentului, au rezultat două victime, I.M. (27 ani – șofer) și D.D. (54 ani – pasager), ultimul fiind în stare de inconștiență. Pompierii salvatori au luat măsurile specifice de siguranță – au deconectat bornele de la bateria de acumulatori și au verificat scurgerile de lichide inflamabile. Concomitent, au extras victima inconștientă din autoturism și au predat-o echipajului S.A.J., care a transportat-o la spital. Din nefericire, bărbatul avea leziuni foarte grave și ulterior a decedat”, a declarat plt.adj. Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Misiunea pompierilor militari s-a încheiat la ora 17:00. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentDosar penal pe tema concertului Carla’s Dreams de la Piatra Neamţ
Articolul următorEvaluare Națională: Elevii de clasa a VI-a deschid „balul”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.