Daniel Dragoș (46 de ani), cunoscut drept Donose (cu papion în fotografie), cel care se află, de fapt, în spatele restaurantului Déjà vu, din Piatra-Neamț, a fost plasat sun control judiciar astăzi, 11 aprilie, de Judecătoria Piatra-Neamț. El a fost prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă, însă judecătorul de drepturi și libertăți a considerat că nu se impune o măsură atât de aspră. Procurorul poate ataca hotărârea instanței și, în acest caz decizia finală va fi luată de Tribunalul Neamț.

Donose este deținător legal de pistol cu gaze, dar nu are autorizație pentru portul acestuia, așadar nu avea voie să-l aibă asupra lui. Arma i-a fost confiscată în vederea continuării cercetărilor.

Al doilea participant înarmat la conflictul din noaptea de 8 spre 9 aprilie, din parcarea restaurantului, care este de fapt un club de manele, Alin Pascaru (39 de ani) a fost plasat sub control judiciar, tot pentru 60 de zile, direct de procuror. Și lui i-a fost confiscat pistolul, un Air Soft cu bile de plastic, pe care le-a înlocuit cu bile din aluminiu.

Între Donose și Pascaru nu erau cele mai bune relații, pentru că cel de-al doilea a făcut de mai multe ori scandal în restaurantul primului, din tot felul de motive. Sătul de el, Donose i-a interzis să mai calce în club, iar când Pascaru  a revenit, a izbucnit bătaia și s-a tras cu pistoalele. Nimeni n-a fost rănit, deși o bilă din aluminiu a reușit să treacă prin geamul unui autoturism. Însă protagoniștii, împărțiți în două tabere s-au și bătut. Acum sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, nerespectarea regimului armelor și muniției, și uz de armă fără drept. (C.M.)

4 COMENTARII

    • Camatarie, retea de furturi internationala, proxenetism, etc. Ca doar nu si-au rupt oasele muncind ca tot omul si platind taxe la stat!!!!!

Comments are closed.