CSM Roman se deplasează vineri, 13 aprilie, pe terenul liderei la zi a Seriei I din Liga a III-a, Aerostar Bacău. Meciul contează pentru etapa a XXII-a şi va avea loc, de la ora 17:00, la Baza Sportivă “Aerostar”.

“Vom aborda jocul la victorie. Trebuie să câştigăm! Problema este mai curând cum vor aborda ei partida! CSM Roman este o echipă bună, cu jucători de valoare. Jocul nu va fi uşor! Dar noi vrem să promovăm, nu putem face rabat la nici un meci. Avem tot lotul valid. Important este să se joace fotbal!”, a declarat Valerian Voicu, vicepreşedintele clubului Aerostar Bacău.

“Tratăm jocul cu maximă seriozitate, aşa cum am procedat tot sezonul. În plus, nu avem presiunea rezultatului. Aerostar Bacău are această presiune, pentru că se pot distanţa la 6 puncte în caz de victorie, întrucât Miercurea Ciuc stă. Tot lotul nostru este valid, sperăm la un meci frumos, în care să ne prezentăm cât mai bine. Vom vedea ce va ieşi”, a precizat Gabriel Ţapu, antrenorul echipei CSM Roman.

În aceeaşi zi şi de la aceeaşi oră se joacă şi partida AFC Odorheiu Secuiesc-CSM Paşcani. Sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 17:00, au loc meciurile: CSM Focşani-Sănătatea Darabani, AFC Hărman-KSE Târgu Secuiesc şi Sporting Lieşti-Olimpic Cetate Râşnov. Csikszereda Miercurea Ciuc va sta. Suporter Club Oţelul Galaţi-Avântul Valea Mărului (3-0) şi Metalosport Galaţi-Bucovina Rădăuţi (0-3) au fost stabilite la “masa verde”.

CLASAMENT

1.AEROSTAR BACĂU (*)49
2.Csikszereda Miercurea Ciuc46
3.Suporter Club Oţelul Galaţi46
4.CSM Roman37
5.Sporting Lieşti37
6.Olimpic Cetate Râşnov33

(*) promovează în Liga a II-a

(M. CONSTANTINESCU; FOTO: Aerostar Bacău; CSM Roman Facebook)