0:00

Doliu în voleiul nemţean: A murit profesorul Constantin Săvinescu!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiReputatul profesor Constantin Săvinescu a încetat din viaţă şi va fi înmormântat miercuri, 30 septembrie, de la ora 12:00, la cimitirul „Eternitatea” din Piatra Neamţ.

Constantin Săvinescu este creatorul Şcolii Sportive de elevi din Piatra Neamţ, instituţie de învăţământ care s-a transformat mai târziu, în anul 1995, în Liceul cu Program Sportiv.

Împreună cu soţia, Maria Săvinescu, a pus bazele primei echipe feminine de volei în oraşul de la poalele Pietricicăi.

Directorul LPS Piatra Neamţ, profesorul Dan Gavril, alături de cadrele didactice de la acest liceu, transmit sincere condoleanţe familiei în doliate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! (Mihai STOIAN)

Articolul precedentS-a dus în beci să verifice mustul şi era să-l coste viaţa!
Articolul următorNinge pe Ceahlău!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

3 COMENTARII

 1. Dumnezeu sa-l ierte… am colaborat cu dumnealui….la prima carte scrisa de mine… cind Clubul de Fotbal Ceahlaul implinea 90 de ani de activitate… am primit si citeva poze de colectie cu sportivi si cu baza sportiva de fotbal, de volei si de hndbal, foarte vechi. A fost un om minunat, foarte multe informati despre sportul nemtean mi-a- dat.

 2. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! A fost o mare personalitate in sportul nemtean. Se cuvine sa ii purtam o vie amintire si sa i se dedice o competite sportiva memoriala.

  Se cuvine sa amintim oamenilor de sport din P-Nt ca a decedat pe data de 24 septembrie a.c fosta profesoara de educatie fizica NICULINA ROSESCU. Decesul a avut loc in California, SUA, acolo unde ea a trait 25 de ani alaturi de fiul ei Adrian si de familia acestuia.

 3. Se cuvine de asemenea sa ne amintim, ca acum 6 ani pe data de 10 octombrie 2009 ne parasea la fel de
  discret si profesorul antrenor emerit OVIDIU TOC, cel despre care in lumea handbalului romanesc se va mai
  vorbi,datorita omului care a fost si datorita daruirii cu care si-a slujit si respectat,in primul rind, profesia.
  DUMNEZEU SA-L AIBA IN PAZA LUI !

Comentariile sunt închise.