reclama autocenter

Actualizare: În după-amiaza de 14 septembrie, agresorul a fost prezentat instanței, cu propunerea de arestare preventivă, după ce medicul legist a decis că viața uneia dintre victime a fost pusă în pericol.

Dispune arestarea preventivă a inculpatului CANTEA FLORIN CONSTANTIN, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor şi loviri sau alte violenţe, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 14 septembrie 2020 şi până la data de 13 octombrie 2020 inclusiv. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare. Pronunţată în Camera de consiliu, azi 14 septembrie 2020, ora 16,00”, a decis instanța.

Știre inițială: Doi tineri, cu vârste de 21 și, respectiv, 24 de ani, au fost înjunghiați de un consătean, în timp ce se aflau pe un teren viran din localitate, în seara de 12 septembrie. Agresorul are 33 de ani și i-a atacat pe cei doi, cu cuțitul, în timpul unui conflict spontan.

În urma documentării activității infracționale,la data de 13 septembrie polițiștii au depistat și reținut pentru 24 de ore bărbatul de 33 de ani, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”.

Victimele au fost transportate la spital, unde au primit îngrijirile medicale necesare pentru vindecarea leziunilor.

C.M.

Articolul precedentȘtiai că cele mai noi tendințe vestimentare vin din Coreea de Sud? Iată ce piese NU credeai că trebuie să ai în garderobă!
Articolul următorPuține testări, puține cazuri: 4 persoane nou infectate în Neamț, din 100 de cazuri noi în regiunea Nord-Est