reclama autocenter

Încă din anii ‘90, Coreea de Sud a început să devină populară la nivel global prin ceea ce specialiștii numesc „The Hallyu Wave”. În mare, acesta se concentra pe lansarea pe platforme internaționale a muzicienilor autohtoni, dar și a serialelor produse în această țară. Chiar și așa, rezultatele nu au apărut decât prin 2010, când cultura coreeană a început să devină cunoscută. Astăzi, ea reprezintă una dintre principalele direcții de influență pentru tinerii de pretutindeni. 

Dacă muzica coreeană sau serialele produse în această țară au primit recunoașterea pe care o doreau, nu s-a întâmplat la fel și în ceea ce privește moda. Cu toate acestea, Seoul este numit „raiul tuturor fashionistelor”, fiind unul dintre principalele orașe ce lansează trenduri în această direcție. 

Așadar, dacă vrei să te asiguri că ești mereu la curent cu noile trenduri, ba mai mult, să le și anticipezi, atunci nu trebuie decât să urmărești cu atenție tendințele din Coreea. Dacă, însă, nu știi de unde să începi, găsești mai jos o listă cu piesele vestimentare pe care trebuie neapărat să le ai în dulap!

Iată ce piese NU trebuie să-ți lipsească din garderobă!  

  • Bluza simplă uni

Trendul care a dominat sezonul cald și care pare că va continua să o facă  pentru multă vreme este purtarea unei rochii peste o bluză simplă. Într-adevăr, suprapunerile de straturi reprezintă una dintre principalele tendințe în moda sud-coreeană. Se poate înțelege și de ce, căci, nu numai că arată bine, dar poate fi și un test de creativitate pentru cea care concepe un astfel de outfit. Poți jongla cu texturile și culorile și, astfel, să descoperi noi combinații surprinzătoare!

  • Fusta mini în carouri

Coreeni au o adevărată pasiune pentru carouri și nu este de mirare. Dacă știi cum să le asortezi, ele oferă dinamică ținutei tale și o pot scoate din anonimat. Trendul a fost inspirat de uniformele școlare, care au fost acum adaptate și transformate într-unul dintre cele mai actuale look-uri. Ținând cont și de preferința lor pentru fustele mini, datorită faptului că se pot combina cu orice încălțăminte, de la cizme lungi, la bocanci sau pantofi cu toc și adidași, aceste articole au devenit rapid un „must-have” pentru orice fashionistă!

  •  Adidașii sau sneakerșii

La fel ca fustele mini în carouri, adidașii trebuie să facă neapărat parte din garderoba ta. Datorită faptului că se pot purta la orice ținută, de la rochii sau fuste, la îmbrăcăminte sport, noile modele au invadat piața, fiind ideale pentru orice look. Comozi și nepretențioși, este de înțeles de ce sunt în topul preferințelor atunci când vine vorba despre încălțări. De aceea, pentru a te asigura că ai unii potriviți pentru fiecare ocazie, consultă oferta de adidași de damă de la TrendMall și fii mereu în pas cu moda!    

  • Puloverul larg

În Coreea, a-ți arăta umerii și zona bustului este un aspect considerat indecent, așadar, rar vei întâlni astfel de topuri. Totuși, preferințele pentru fustele mini sau pentru pantalonii scurți compensează la acest capitol. Din combinarea celor două tendințe s-au născut ținutele formate din fuste mini și pulovere oversized. Curând însă, trendul s-a extins, iar fustele au fost înlocuite cu blugii mulați, ce vin în contrast cu volumul creat în partea de sus a corpului. Feminine, ele au devenit o piesă obligatorie nu doar pentru fashionistelor din Coreea, ci și pentru femeile din întreaga lume! 

 

Articolul precedentA început sezonul intoxicațiilor cu ciuperci – 3 ”victime” în 24 de ore
Articolul următorDoi tineri din Dulcești, înjunghiați în burtă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.