Doi tâlhari au intrat în casa unor bătrâni şi le-au luat banii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi bătrâni din Zăneşti (femeia are 80 de ani, iar soţul ei 84) s-au trezit cu nişte necunoscuţi peste ei, în casă, în seara de 21 decembrie. Indivizii i-au bruscat, i-au lovit şi le-au luat toţi banii pe care i-au găsit: 1.700 de lei. După ce-au plecat intruşii, bătrânii au dat alarma.

„Imediat, la fața locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliție, care au efectuat cercetarea”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. „Totodată, au fost demarate căutările, iar pe str. Luminii au fost depistate două persoane care, la apariţia organelor de poliţie, nu s-au supus somaţiilor și au fugit. Acestea au fost prinse de polițiști și imobilizate, fiind identificate în persoana a doi tineri, de 19 și 26 de ani, din Zănești. Asupra acestora au fost găsite sume de bani ce nu au putut fi justificate”.

După ce-au stabilit că cei doi tineri sunt autorii tâlhăriei, poliţiştii i-au reţinut pentru 24 de ore, iar în ziua de 22 decembrie, procurorul de caz a promovat propunerea de arestare preventivă Judecătoriei Piatra-Neamţ. Instanţa a emis mandate de arestare, valabile 30 de zile, pe numele celor doi. (C.M.)

Articolul precedentArhiepiscopia Iaşilor, ajutoare pentru familii din Botoşani şi Iaşi
Articolul următorŞofer cu „alte preocupări”, accident grav la Horia
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.