0:00

Doi pietoni răniți în noaptea de Revelion, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDouă accidente similare au avut loc în județul Neamț, ieri, 31 decembrie 2022 și astăzi, 1 ianuarie 2023. În ambele cazuri un pieton a încercat să traverseze șoseaua prin locuri nepermise, nu s-a asigurat corespunzător și a ajuns în spital.

Ieri seară, în Borlești, pe un drum județean, un bărbat de 58 de ani, din localitate, a fost lovit de autoturismul condus de un consătean mai tânăr, de 18 ani.

Polițiștii rutieri au constatat că șoferul nu consumase alcool, iar pietonul apucase să se cinstească puțin în așteptarea Noului An, având 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În Piatra-Neamț, azi noapte, în jurul orei 02:00, un alt pieton, un tânăr de 28 de ani, a încercat să traverseze bulevardul Dacia, tot prin loc nemarcat și a fost surprins de un autoturism. Șoferul de 51 de ani nu a reușit să evite accidentul.

În ambele cazuri pietonii au ajuns la UPU Piatra-Neamț pentru îngrijiri medicale, iar șoferii s-au ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Angela Croitoru

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentHoroscop de Revelion
Articolul următorJaf la drumul mare
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.