0:00

Horoscop de Revelion, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiRevelionul de anul acesta este marcat de Luna aflată în tranzit prin Taur. Pentru majoritatea nativilor acest aspect înseamnă liniște, siguranță, pace și confort. Luna în Taur este cea mai senzuală. Viața își încetinește ritmul și ne simțim confortabil.

 

Berbec – un Revelion de pomină

Jupiter se află de Revelion în Berbec și va părăsi această zodie prin luna mai 2023. În astrologie, această vizită a lui Jupiter marchează Anul de Smarald pentru nativii din Berbec – prima intrare în Berbec a avut loc în mai 2022. Jupiter sosește exact la timp pentru a asigura o vacanță deosebită. Acest aspect poate fi cel mai frumos moment din viața multor nativi ai zodiei, deoarece Jupiter îi vizitează la fiecare 12 ani. Începând din 30 decembrie și până pe 11 ianuarie, Soarele îi pune la muncă pe nativi. Dar, doar pe aceia dintre Berbeci care doresc să obțină rezultate într-un anumit mod. Se recomandă o atitudine retrasă și fără reacții la provocări.

Taur – Revelion pasional

Revelionul îi mulțumește pe nativii din Taur, deoarece Luna se află în tranzit prin zodia lor. Noapte dintre ani poate deveni o seară de vis pentru Tauri, deoarece mai multe planete susțin starea de bine a nativilor. De Revelion, Venus este împreună cu Pluton, aflat în Capricorn. Acest aspect aprinde pasiunile iubirii Taurilor pentru partenerul lor. Prin mai 2023, Jupiter va intra în Taur, marcând Anul de Smarald (cel mai fericit) pentru nativi. Dacă cerințele pe care Saturn le-a transmis Taurilor au fost satisfăcute de către nativi, aceștia vor primi un  cadou la  plecarea ei, prin martie 2023. Probabil că recompensa devine materială odată cu intrarea lui Jupiter în Taur.

Întregul Horoscop îl puteți citi aici.

Articolul precedentVideo-foto: Banda de la Vânători-Neamț
Articolul următorDoi pietoni răniți în noaptea de Revelion
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.