0:00

Jaf la drumul mare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 37 de ani, din Săbăoani, a fost la un pas să fie arestat preventiv în prima zi din 2023, după ce a prădat un consătean și i-a luat 10.000 de lei. Fapta a avut loc în ultima zi a anului trecut și imediat victima a anunțat anchetatorii.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 31 decembrie, în jurul orei 09:00, în timp ce bărbatul de 56 ani, se deplasa spre domiciliul său, din Săbăoani ar fi fost acostat de o persoană, care ar fi coborât dintr-un autoturism și l-ar fi deposedat prin violență de o borsetă pe care o avea asupra sa, în care se afla suma de 10.000 de lei”, a anunțat Poliția Neamț.

Anchetatorii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 37 de ani, din Săbăoani. În urma documentării activității infracționale, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore fiind pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 1 ianuarie 2023 bărbatul a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, dar magistrații de la Judecătoria Roman au dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

(G. S)

Articolul precedentDoi pietoni răniți în noaptea de Revelion
Articolul următorContractele de asigurare socială sunt mai scumpe în 2023
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.