Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi şi cei ai Secţiei Rurale Miroslava, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi au efectuat patru percheziţii domiciliare în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxentism, ieri, 11 noiembrie.

„Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în cursul lunii iulie 2021, doi bărbaţi de 58, respectiv 66 de ani le-ar fi înlesnit mai multor tinere activitatea de practicare a prostituţiei, obţinând astfel foloase patrimoniale.

În urma percheziţiilor, cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptelor au fost conduşi la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceştia au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi“, a precizat inspector Anca Alexandra Vijiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Astăzi, cei doi bărbaţi urmează să fie prezentaţi Parchetului de lângă Judecătoria Iaşi pentru luarea unei măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Angela Croitoru

Articolul precedentUn fumător a provocat un incendiu la Centrul pentru Persoane cu Handicap Pojorâta
Articolul următorPercheziții la lăutarii din Roman, cercetați pentru ajutorul financiar pandemic
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.