gura de canalACTUALIZARE: ”În data de 27.08.2015, la Staţia de Pompare Horia, s-a produs un accident mortal soldat cu decesul d-lui Honciung I. Ioan Puiu şi d-lui Ilisei V. Marian, salariaţi la Zona Operaţională Est – C.J. ApaServ S.A.

Conform procedurilor legale au fost anunţate autorităţile cu atribuţii de cercetare a evenimentelor de acest gen: ITM – Neamţ, Inspectoratul de Poliţie şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman.

C.J. ApaServ S.A. este alături de familiile îndoliate.”

ŞTIRE INIŢIALĂ: Doi angajați ai firmei Apa Serv au murit, astăzi, 27 august, după ce au căzut într-o gură de canalizare, în Cotu Vameș, comuna Horia, în timp ce lucrau, se pare, la stația de pompare a apelor uzate.

Apelul la 112 a fost făcut de către un localnic, la ora 11.42, când a observat că cei doi angajați care lucrau în fața unei gospodării, au căzut într-o gură a canalizării. La solicitare s-au deplasat un echipaj de la detașamentul Roman, un echipaj de la Terapie Intensivă Mobilă și o ambulanță. Din cauză că diametrul gurii de canalizare era foarte mic, de aproximativ 50 de cm, intervenția a fost foarte dificilă. Distanța de la partea superioară la luciul apei a fost de trei metri, iar pompierul care a coborât în canalizare i-a găsit pe cei doi bărbați înecați”, a declarat slt. Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Cei doi angajați Apa Serv au fost declarați decedați, manevrele de resuscitare ale echipajelor de salvare fiind în zadar.

Articolul precedentPoluare pe Bistrița!
Articolul următorAbsenţe importante la FC Ceahlăul înaintea debutului în Liga a II-a
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.