ceahlaul costel ilieCostel Ilie, antrenorul Ceahlăului, crede că startul noului sezon va conta foarte mult în evoluţia echipei nemţene, deoarece pe măsura trecerii etapelor şi celelalte echipe îşi pot face calcule în vederea promovării. Ceahlăul va întâlni în primele trei etape tot atâtea formaţii ce sunt cotate cu şanse reale de a accede în play-off: Farul Constanţa, la Piatra Neamţ, sâmbătă, 29 august, de la ora 11, apoi Gloria Buzău şi Rapid, în deplasare.

„Sâmbătă, contra Farului, sperăm să facem un joc bun. Ne-am pregătit bine, chiar dacă avem situaţii cu jucători accidentaţi. Alex Ichim este suspendat, Daniel Stana va trebui să stea o săptămână, după ce a fost la un control medical, la Bucureşti, iar Valentin Balint poartă o atelă ghipsată”, a explicat Costel Ilie.

Tehnicianul principal al echipei pietrene crede că Farul este o echipă puternică, cu jucători experimentaţi, despre care şi-a luat informaţii la meciul cu Delta Tulcea, disputat în Cupa României şi încheiat cu victoria tulcenilor, scor: 2-0 după prelungiri.

„Ne-am luat informaţii despre Farul Constanţa, pentru că au avut meci în Cupa României. Acolo evoluează jucători cu experienţă, chiar şi foşti jucători de-ai noştri, Daniel Barna sau Marius Rusu, alături de alţi fotbalişti care au evoluat în Liga I: Pătulea, Cristocea, jucători care pot da moral şi valoare echipei. Noi suntem optimişti, deoarece compensăm prin tinereţe, dăruire şi determinare”, a mai spus antrenorul principal al Ceahlăului.

Costel Ilie s-a declarat un adept al sistemului de joc conform căruia echipele din liga a doua trebuie să aibă doi fotbalişti sub 19 ani în teren. El l-a delegat pe fundaşul Lucian Cazan să poarte banderola de căpitan al echipei pietrene. Cazan este recuperat în proporţie de sută la sută şi a spus că a avut oferte de transfer, dar, din cauza problemelor medicale era greu de semnat un angajament cu o formaţie din prima ligă.

„Am rămas la Ceahlăul pentru a juca la un nivel înalt. Meciul contra Farului va fi unul greu la care va trebui să facem faţă, din care va trebui să luăm cel puţin un punct. Decât deloc, e bun şi un punct”, este de părere Cazan.

Căpitanul echipei pietrene crede că plăcerea de juca fotbal, precum şi dorinţa de a reveni în prima ligă pot compensa absenţa stimulentelor financiare. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentACTUALIZARE Doi angajați Apa Serv au murit într-un accident de muncă COMUNICAT APA SERV
Articolul următorRegrete la FC Ceahlăul la dispariţia lui Nicolae Alexa
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.