reclama autocenter

nuti

Toate strucuturile mobilizate pentru buna circulație în condiții de iarnă ar trebui să răsufle ușurate, cel puțin dintr-un motiv. Domnișoara Nuți a promis că nu va ezita să dea o mână de ajutor celui, celei sau celor care se vor împotmoli în zăpadă. Cu o singură condiție: să fie pe sensul domniei sale de mers. Elena Udrea, a postat, ieri, 25 ianuarie, pe un site de socializare, un anunț „salvator”, care ar putea dezgheța pe oricine, aflat la anaghie, în condiții de iarnă.

„Plec spre Bucureşti, pe traseul Borsec – Topliţa – Gheorgheni – Miercurea Ciuc – Sfântu Gheorghe – Braşov – Predeal – Bucureşti. Mă pot opri pe drum să dau o mână de ajutor dacă sunt oameni în nevoie din cauza vremii. Pot transporta pe cineva cu maşina, ajuta pe cineva care a rămas înzăpezit, pot aduce medicamente sau ceva de mâncare.”

Anunțul plin de civism a fost postat după ce domnișoara Udrea a anunțat, în timp real și înaintea meteorologilor de serviciu, condițiile de drum pe care le „înfruntă”. „Ninge! Zăpadă în sfârşit! După Roman, am ajuns la Corbu în Harghita. M-am cazat la Stâna Haiducilor şi m-am trezit dimineaţă într-un peisaj de basm! Acum ne pregătim de foc de tabără. Ciobanul Artimiță stă pe Facebook să vadă ce fac oile rămase la stână. Aici încă nu este cod de ninsori. Sper că voi putea să mă întorc în Bucureşti în seara aceasta.” Pentru a nu îngheța în timpul sesiunii foto, domnișoara Nuți a intrat puțin și pe sub „pielea” ciobanului, sau, mă rog, a oii. (M. TEODOROF)

Articolul precedentEnergoterm, faliment dureros pentru creditori
Articolul următorGunoi mai scump cu 1,16% la Roman

2 COMENTARII

  1. ASTA NU MAI POATE DE BINE!! AL DRACULUI SI PINALTY ASTA IA GASIT UN LOCUSOR CALDUTZ PE MELEAGURILE NOASTRE, K PRIN ALTE PARTI O BATE LUMEA CU CHETROAIE!

Comments are closed.