0:00

Directorul Spitalului Roman confirmă: dr. Oana Onu a solicitat încheierea contractului!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDr. Maria Andrici, managerul Spitalului Municipal de Urgență Roman ne-a declarat că în ce privește situația directorului medical, dr. Oana Onu nu și-a dat demisia. Zvonul a apărut în contextul unui scandal mediat de Primăria Roman, despre care puteți citi aici . Potrivit managerului spitalului, s-a convenit încetarea contractului de administrare al directorului medical:

„La începutul lunii ianuarie 2021, dr. Onu a solicitat încetarea Contractului de Administrare încheiat pe o perioada determinată, prin acordul părților, cu începere la 01.02.2021.

Această hotărâre a fost motivată de faptul că a decis ca în 2021 să înceapă anumite proiecte profesionale și personale, care nu permit, atât din punct de vedere al timpului alocat, cât și din punct de vedere legislativ, desfășurarea concomitentă a activităților mai sus menționate cu cele de tip administrativ.

Este o hotărâre personală, asumată în urma unor prioritizări și a unor calcule și vreau să subliniez încă o dată că nu este vorba de o demisie, ci de o încetare a unui contract de administrare prin acordul părților”, potrivit dr. Maria Andrici.

Dr. Oana Onu a ocupat temporar funcția de director medical, după ce a fost singurul candidat la selecția organizată de conducerea spitalului la finele lunii august 2020. Funcția a devenit vacantă la expirarea mandatului pe care a promovat anterior prin concurs.

C.I.

Articolul precedentSpitalul Roman: scandal, zvon de demisii și soluții pe Facebook
Articolul următorJoburi la privat și pentru nemțenii cu studii superioare