0:00

Trei din cele mai importante instituții județene de cultură vor avea, începând de mâine, directori noi, după ce managerii vechi le-au fost evaluați și nu au obținut notele necesare pentru prelungirea mandatelor. Consilierii județeni vor discuta în ședința de mâine, 12 mai, propunerile pentru funcțiile de directori la Teatrul Tineretului, Biblioteca județeană și Complexul Muzeal Județean Neamț. Cel puțin asta arată ordinea de zi oficială.

Directori noi la Teatru, Bibliotecă și Muzeu, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Foto: societateamuzicala.ro

La Teatrul Tineretului, director va fi regizoarea Gianina Cărbunariu, ale cărei CV și activitate este binecunoscută în special peste hotare. Pietreancă, absolventă a Colegiului Național ”Petru Rareș”, Gianina Cărbunariu are mari șanse să revigoreze spiritul TT, mai ales acum, în preajma semicentenarului.

Directori noi la Teatru, Bibliotecă și Muzeu, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Foto: mesagerulneamt.ro

La Biblioteca Județeană ”G.T. Kirileanu” va fi director Mihaela Mereuță, om din sistem cum se spune, bun profesionist și cu adevărat un iubitor de cărți, dar și de cititori.

Directori noi la Teatru, Bibliotecă și Muzeu, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Foto: ilLUSio.ro

La Complexul Muzeal Județean Neamț, se merge, de asemenea, pe resursa existentă în instituție, iar noul director va fi Dorin Nicola, care a ocupat în ultimii ani funcția de director adjunct și care este recunoscut ca un bun specialist în domeniul său. (D.O.)

Articolul precedentDe vineri, 12 mai, Muzeul Iluziilor la Piatra-Neamţ!
Articolul următorFOTO GAL-urile, întâlnire de amploare la Piatra Neamţ! „Bătaie” pe 450 milioane €!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.