0:00

Trei băcăuani şi-au pierdut viaţa în această dimineaţă, 6 iulie, în urma a două accidente rutiere grave.

În jurul orei 08:00, în canalul de fugă din satul Berești, comuna Sascut din judeţul Bacău, în apropierea barajului, un autoturism în care se aflau două persoane a căzut în apă. Din păcate, şoferul şi pasagerul din dreapta sa nu au reuşit să iasă din interiorul maşinii şi, după aproximativ o oră şi jumătate de la începutul intervenţiei, pompierii le-au scos corpurile neînsufleţite la mal. Medicii nu au mai putut decât să declare decesul.

Un alt accident deosebit de grav a avut loc, cam la aceeaşi oră, pe Drumul Naţional 11, în satul Harja din comuna Oituz.

Potrivit informaţiilor furnizate de inspector principal Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău: „Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani. A rezultat decesul bărbatului de 59 de ani și rănirea ușoară a unei minore de 1 an şi a două persoane de sex feminin, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 29 de ani”.

Dimineaţă neagră pe şosele din Bacău:  Trei morţi şi o fetiţă de 1 an rănită!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliţiştii rutieri au constatat că şoferul de 29 de ani nu consumase alcool.

Bărbatul de 59 de ani a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii SAJ au încercat să-l salveze aplicându-i manevre de resuscitare, însă acesta nu şi-a mai revenit şi a fost declarat decesul.

Fetiţa de 1 an, cu răni uşoare şi două femei, pasagere în cel de-al doilea autoturism au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale la Centrul de Primiri Urgenţe Oneşti.

Angela Croitoru

Foto și film ISU Bacău

Articolul precedentElevii nu vor mai putea fi exmatriculați din școala obligatorie de 12-13 ani
Articolul următorCOD PORTOCALIU Vijelii şi averse în toată Regiunea Nord-Est
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.