diicot 04Procurorii DIICOT Brăila efectuează, la această oră, 32 percheziţii domiciliare în judeţele Brăila, Galaţi şi Suceava, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în contrabandă, se precizează într-un comunicat de presă al DIICOT.

“În cauză există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2010, pe raza judeţelor Brăila, Galaţi şi Suceava s-a constituit un grup infracţional organizat, având ca principală preocupare infracţională contrabanda cu produse din tutun, care provin din Ucraina şi Republica Moldova. S-a reţinut că membrii grupului au procurat, transportat, depozitat şi distribuit importante cantităţi de ţigări, obţinând importante beneficii materiale, prejudiciul estimat fiind de peste 500.000 euro. La sediul DIICOT Brăila urmează să fie aduse, în vederea audierii un număr de 70 persoane”, se menţionează în comunicatul citat.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din Brăila, Vrancea, Galaţi şi Suceava. Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de către SRI. (ZCH NEWS)

Articolul precedentFemeie dispărută, găsită de câinele Sav
Articolul următorANM: Vreme călduroasă până la finalul lunii! Ploi puţine!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.