0:00

ANM: Vreme călduroasă până la finalul lunii! Ploi puţine!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVremea va rămâne caldă până la sfârșitul lunii octombrie, cu maxime de până la 17 grade Celsius, dar din noiembrie se răcește și apar condiții de ceață și brumă, potrivit prognozei valabile în perioada 26 octombrie – 8 noiembrie 2015, publicată, luni, 26 octombrie, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

În Moldova, la începutul intervalului media maximelor va fi de 14 grade, iar a minimelor de 4 – 5 grade, apoi, în general, în scădere, astfel că pe întreaga perioadă de prognoză maximele vor fi în medie între 9 și 13 grade, iar minimele între -1 și 3 grade. Probabilitatea pentru ploi slabe și pe arii restrânse va fi mai mare în ultimele zile ale intervalului de prognoză. Vor fi condiții de ceață și, mai ales în nordul regiunii și în zona subcarpatică, și de brumă.

La munte, regimul termic va fi în scădere ușoară și treptată, de la medii ale maximelor termice de 7 – 8 grade în ultimele zile ale lunii octombrie, până la 4 grade în zilele de 7 și de 8 noiembrie. Vor scădea și temperaturile nocturne, astfel că după data de 31 octombrie vor predomina valorile negative. Se vor semnala precipitații slabe și pe arii restrânse, cel mai probabil după data de 3 noiembrie. Mai ales dimineața și noaptea, local, va fi brumă, iar pe văi și în depresiuni ceață. (ZCH NEWS)

Articolul precedentDIICOT: Percheziţii în trei judeţe! Prejudiciu de 500.000 €
Articolul următori74 Roman: Iniţiativă lăudabilă, gramatica în… offside! Citiţi şi vă cruciţi!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.