0:00

Un bărbat de 36 de ani, din localitatea Negrești, a ales să-și ia zilele, dureros fiind faptul că descoperirea a fost făcută chiar de soția sa. Pe 1 martie oamenii legii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că pe strada Schitului din Piatra Neamț a fost găsit un bărbat spânzurat.

Descoperire macabră la Piatra-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre un bărbat de 36 de ani, din Negrești. Bărbatul nu mai prezenta semne vitale, iar cadrele medicale au constatat decesul. Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei“, a anunțat Poliția Neamț. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru stabilirea cauzelor și condițiilor care au dus la tragicul eveniment. (G.S.)

Articolul precedentExpoziţia „Specii invazive din România” ajunge la Piatra-Neamţ
Articolul următorA doua amânare a pronunțării sentinței definitive pentru Ionel Arsene
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. In urmă cu vreo șapte ani am descoperit și eu cadavrul unui profesor de fizică de 42 de ani cam în aceeași situație.Stiu ce înseamnă.Nu doresc nimănui să vadă așa ceva.

Comentariile sunt închise.