0:00

Știre actualizată. Descoperire macabră în râul Moldova, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare. Polițiștii au reușit să identifice cadavrul, fiind vorba de o femeie de 46 de ani, din Roman. Aceasta ar fi plecat de acasă în timpul nopții, dispariția fiind reclamată de soț după descoperirea cadavrului, în această dimineață în jurul orei 08:22.

Știre inițială: Trupul neînsuflețit al unei femei a fost descoperit în dimineața de 24 aprilie, în Roman, în apele râului Moldova, în apropierea hidrocentralei. Pentru recuperarea cadavrului au fost solicitați pompierii militari, apelul pentru ajutor, prin numărul unic de urgență 112 fiind înregistrat în dispecerat în jurul orei 07:45

La locul solicitării s-au deplasat un echipaj de pompieri cu un autoturism de serviciu și o barcă din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj cu ambulanță de la SAJ. Pompierii, cu ajutorul bărcii, au acționat pentru scoaterea unei femei din apă. Din păcate aceasta nu prezenta semne vitale”, anunță ISU Neamț. Urmează ca polițiștii să stabilească identitatea victimei, precum și împrejurările în care a avut loc tragedia.

(G.S.)

Foto ilustrativă: intervenție ISU pe râul Moldova (Sursă: ISU Neamț)

Articolul precedentAccident cu victimă în Piatra Neamț
Articolul următorAngajat al unei firme din Piatra Neamț acuzat că a furat cauciucuri de peste un milion de lei
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.