0:00

Accident cu victimă în Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane aflată în traversarea regulamentară a străzii, a avut loc pe 23 aprilie, în Piatra Neamț. Apelul pentru ajutor, prin numărul unic de urgență 112, a fost înregistrat în dispecerat în jurul orei 17:20, anchetatorii fiind solicitați pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce o femeie de 67 de ani, conducea un autoturism, din direcția Bicaz către Bacău, ar fi surprins și accidentat o femeie de 37 de ani, care era angajată în traversarea străzii, pe marcaj pietonal”, anunță Inspectoratul de Poliție Județean Neamț.

În urma impactului, pietonul a suferit leziuni pentru care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, pentru  acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Șoferița neatentă a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Totuși a fost condusă la spital, unde i-au fost recoltate  probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal cu acuze de comitere a infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

(G. S.)

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentLaurențiu Crețu lansează un atac dur împotriva președintelui CJ Neamț, Ion Asaftei
Articolul următorȘtire actualizată. Descoperire macabră în râul Moldova
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.