reclama autocenter

De la începutul lunii ianuarie 2013, deputatul Vasile Cătălin Drăguşanu are biroul parlamentar în Piatra-Neamţ, str. Ozanei, nr. 9.

Pentru cei interesaţi programul de audienţe este următorul:

–          luni – joi, între orele 9:00 şi 16:30 vă stă la dispoziţie şeful de birou, Cristian Hurgheș.

–          vineri de la  8:30 – 16:30 şi sâmbătă de la 10:00 – 12:00 veţi putea discuta cu deputatul Vasile Cătălin Drăguşanu. În ultima zi de vineri din lună, deputatul Drăguşanu se va deplasa în teritoriu.

Programările pentru audienţe se pot face la numerele de telefon: 0233/225577 sau 0725109702 şi la adresa de email: biroul@catalindragusanu.ro

„Deschiderea acestui birou este firească, deputatul fiind cel care îi reprezintă pe cetăţeni în Parlamentul României. Intenţionez să ţin legătura în continuare cu toţi cei pe care îi reprezint, astfel încât mesajele şi sugestiile lor să se poată concretiza în proiecte legislative.

Biroul se află, cel putin deocamdată, la sediul Partidului Conservator filiala judeţeană Neamţ. La începutul lunii ianuarie am făcut o cerere către Primăria Piatra-Neamţ pentru alocarea unui spaţiu în care să organizam activitatea biroului parlamentar. Am speranţa că voi primi un răspuns favorabil din partea primăriei. În cadrul biroului am angajat 4 persoane care se vor ocupa de tot ce este nevoie pentru o bună funcţionare a activităţii.

Personal voi acorda audienţe la biroul parlamentar, voi face deplasări în teren cu precădere acolo unde voi fi solicitat indiferent de localitate, voi organiza întâlniri cu cetăţenii, oamenii de afaceri, reprezentanţii autorităţilor locale. Biroul parlamentar poate interveni în rezolvarea problemelor prin sesizarea acestora către instituţiile abilitate şi asigurarea de consultanţă specilizată. De asemenea din calitatea de deputat pot iniţia şi susţine proiecte legislative, pot adresa întrebări miniştrilor şi am posibilitatea de a verifica anumite autorităţi şi instituţii publice.” a precizat deputatul Vasile Cătălin Drăguşanu.

Articolul precedentAstazi se implinesc opt ani de 112
Articolul următorUniunea Scriitorilor vrea librării în capitalele de judeţ