Moisii_Constantin

La alegerile parlamentare din decembrie 2012 am fost solicitat de conducerea PP-DD în calitatea pe care o aveam la acea data, de consilier local, să candidez în colegiul uninominal nr 3 Neamţ pentru Camera Deputaţilor. Aşa cum am mai spus, drept răspuns la afirmaţiile preşedintelui fondator Dan Diaconescu, din cele 23 de procente obţinute la vot, 5 procente ar putea să fi venit din partea partidului şi televiziunii sale, însă diferenţa aparţine candidatului, notorietăţii sale, muncii depuse şi încrederii de care s-a bucurat din partea electoratului. Consider că am fost suficient de vocal atât în grupul parlamentar cât şi în comisiile din care fac parte, argumentându-mi propunerile, însă acestea nu au avut ecou nici în ceea ce privesc iniţiativele legislative, nici cele privind poziţia PP-DD faţă de celelalte grupuri parlamentare.

Apreciez că sarabanda plecării parlamentarilor din PP-DD se datorează slabei organizări la vârful grupurilor parlamentare în alegerea liderilor de grup din Senat şi Cameră. Neîncrederea în rândul parlametarilor a apărut odata cu plecarea liderilor de grup Radu Popa – Cameră şi Tudor Barbu – Senat, apogeul fiind atins în urmă cu două săptămâni când, prin plecarea liderului din Senat Haralambie Vochițoiu, împreună cu alți senatori, a dus la desființarea acestui grup. Împreună cu alți deputați din grupul PP-DD am depus eforturi în a fi uniţi în jurul liderului de grup, însă disensiunile ce au avut şi au loc între persoane de la vârful partidului m-au determinat să încetez activitatea în acest grup începând cu data de 28 februarie 2014. Am considerat că partidul care m-ar reprezenta având proiecte de viitor, oameni serioşi şi de certă valoare politica este UNPR . Sunt convins că, împreună cu preşedintele Consiliului judeţean, cu ceilalţi parlamentari UNPR şi din alte partide din judeţul Neamţ, voi reuşi să-mi materializez promisiunile electorale aducând noi investiţii în judeţ pentru creşterea nivelului de trai al locuitorilor din zonă.

Am convingerea că electoratul care m-a trimis în Parlamentul României va înţelege că demersul meu este impus de degringolada din PP-DD şi nu o va interpreta ca o trădare a aşteptărilor lui. (Deputat Constantin MOISII)

Ciprian Şerban: „Am rămas surprins”

„Am rămas surprins când am aflat despre plecarea domnului deputat, speram să rămânem împreună și să ducem la bun sfârșit programul pe baza căruia am fost aleși. Eu sper să nu fi plecat doar pe bază de promisiuni și să poată să facă ceva pentru alegătorii din colegiu”, a declarat Ciprian Șerban, președinte PP-DD Neamț.

Articolul precedentMărțișoare pentru toate buzunarele
Articolul următorParanoia şi lipsă de discernământ la PP-DD

2 COMENTARII

  1. UN CASTEL DE NISIP NU ARE O DURATA DE VIATA LUNGA SI UITE ASA VOTURILE NEMTENILOR S-AU DUS PE APA SAMBETEI! DAR LA CE TE POTI ASTEPTA DE LA UN FOST MILITIAN? LA DECENTA, SPIRIT CIVIC, PROFESIONALISM?! ORICUM, IN ISTORIE POTI SA RAMAI SI DACA AI FOST PROST, SAU, SI DACA AI AVUT MERITE DEOSEBITE!! RAMANE LA LATITUDINEA CONCETATENILOR!

  2. Cine-i asta si de ce m-ar interesa pe mine ce fac toti anonimii? Un parvenit in fuga dupa ciolan, ca toti securistii ajunsi in politica, care schimba partidul lui Elodia cu unul a nasului lui ponta. SCARBA MULTA !

Comments are closed.