0:00

Deputat Mara Calista: „Moțiunea de cenzură a fost respinsă! Guvernul condus de prim – ministrul PNL Florin Cîțu continuă procesul de modernizare al României”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMoțiunea de cenzură a căzut în Parlamentul României. Au fost 201 voturi ale parlamentarilor PSD și AUR, ceea ce a arătat că, din păcate, se consolidează alianța toxică și populistă: PSD-AUR.

Însă coaliția este puternică, unită și pregătită să guverneze cel puțin opt ani de zile de acum încolo. Totodată, sunt convinsă că va trebui să muncim cu toții pentru a repara dezastrul făcut de PSD între 2017-2019. Și nu doar atât! Se vor face investiții, reforme, iar România va face un mare salt înainte.

Iar reformele le facem pentru că sunt în programul de guvernare și sunt vitale pentru România, nu pentru că ni le cere cineva. Facem reforma sistemului de pensii pentru a ne asigura că putem să plătim pensii mărite și în 2030. Facem reforma justiției pentru a corecta politica preferențială a PSD și a ridica MCV. Totodată, facem reforma companiilor de stat pentru a nu mai arunca banii românilor în găuri negre.

Pe de altă parte aș dori să atrag atenția asupra unor gesturi deplasate și discursuri agresive care au fost făcute de unii parlamentari, care atrag după sine neîncrederea populației în activitatea noastră. Fac un apel ca pe viitor să ne aducem aminte de ce am fost aleși: pentru a reprezenta interesele cetățenilor, cu demnitate și respect.

Mara Calista Deputat – PNL Neamț

Articolul precedentTârgu Neamț: Corectare de torenți în bazinul hidrografic pârâul Ungureanu din cartierul Blebea
Articolul următorPoliția Neamţ s-a mutat la colegiul „Gheorghe Cartianu”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.